Sushi kok
Functiebeschrijving
Je werkt samen met de sushi Head-chef om de beste sushi te maken voor onze gasten. Dit doe je door:
- Het bereiden van verschillende sushi;
- Het bewaken en controleren van de kwaliteit van de producten;
- Het op tijd en juist bereiden van gerechten;
- Het opstarten van de sushi partie;
- Volgen van vaste instructies met betrekking tot recepten en presentatie;
- Helpen met het schoonmaken en organiseren van de keuken / apparatuur;
- Rijst koken + mengen;
- Bereiden van vissen (fileren & snijden) (Nigiri/sashimi);
- De juiste voorbereidingen en mise en place: wassen, snijden en hakken;
- Begeleiden van sushi rollers om de juiste bedrijfsformule te bewaken;
- Kwaliteit bewaking van de sushi-partie.
Functievereisten
- Je hebt kennis van de Japanse keuken;
- Je draagt bij aan de inkoop van de voorraad en het behouden van;
- Verantwoordelijkheidsgevoel;
- Passie voor Japanse keuken;
- Je houdt van snelheid in de keuken en je bent in staat het overzicht te behouden;
- Je kunt goed zelfstandig werken.
Onze locatie
STADHUISPLEIN 3
3012 AR ROTTERDAM
Openingstijden
11:00 – 00:00 | MA – DO
11:00 – 02:00 | VR – ZA
11:00 – 23:00 | ZO
Get in touch!
@CORNELISROTTERDAM